FAQ2020-10-02T19:11:42+00:00

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Κετογονική / ducan / πρωτεϊνική δίαιτα μπορώ να κάνω;
2020-10-02T19:10:52+00:00

Οι δίαιτες χαμηλού ή πολύ χαμηλού υδατάνθρακα δεν είναι ευεργετική για όλους. Οι δίαιτες μας μπορούν να είναι ελαφρώς πρωτεϊνικές που θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα στην απώλεια κιλών και πόντων. Το ποσοστό της πρωτεΐνης στη διατροφή σου θα είναι σύμφωνο με τις συστάσεις των διεθνών οργανισμών.

 
Επιτρέπονται τα γλυκά / αλκοόλ στη δίαιτα;
2020-10-02T18:48:49+00:00
Σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για τον ελληνικό πληθυσμό στις φυσιολογικές καταστάσεις ορίζονται τα εξής: Οι άντρες που καταναλώνουν αλκοόλ μπορούν να πίνουν μέχρι 2 μερίδες αλκοόλ και οι γυναίκες που καταναλώνουν αλκοόλ μέχρι 1 μερίδα (καλύτερα από κόκκινο κρασί). Στη διατροφή για απώλεια βάρους όμως καλό θα ήταν να περιοριστεί αυτή η σύσταση σε μέχρι 2 φορές ανά εβδομάδα.
Τα γλυκά επιτρέπονται στη διατροφή. Μπορείς να καταναλώσεις μια μικρή ποσότητα γλυκού μέχρι 2 φορές ανά εβδομάδα χωρίς να ανησυχείς για το βάρος σου. Αν το γλυκό το καταναλώσεις σαν επιδόρπιο στο κύριο γεύμα θα είναι ακόμα καλύτερα.
Μπορώ να διαλέξω τα γεύματα που θα έχω στη δίαιτά μου;
2020-10-02T18:49:12+00:00
Βεβαίως και υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Για παράδειγμα έχεις αυτή την εβδομάδα ένα γάμο ή ένα γεύμα με φίλους έξω ή απλώς θέλεις να φας πχ «παστίτσιο». 2 μέρες πριν την προγραμματισμένη λήψη του διαιτολογίου σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και ότι αλλαγές θελήσεις θα πραγματοποιηθούν. Αν έχεις ήδη λάβει το πρόγραμμά σου, μπορείς να επικοινωνήσεις πάλι μαζί μας για να σου προτείνουμε λύσεις. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι ανάλογοι με το πακέτο που έχεις επιλέξει.
Λιπομέτρηση πώς θα κάνω;
2020-10-02T18:49:09+00:00
Η λιμπομέτρηση γίνεται σε ειδικές συσκευές οι οποίες είναι διαθέσιμες σε φυσικούς και όχι ηλεκτρονικούς χώρους. Αν έχεις ζυγαριά η οποία είναι και λιπομετρητής μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να βλέπεις την πρόοδο που κάνεις. Όμως ας μιλήσουμε ειλικρινά, όταν χάνεις πόντους να ξέρεις ότι χάνεις λίπος! Ο λιπώδης ιστός έχει πολύ μεγαλύτερο όγκο από τον μυϊκό, οπότε όσο βλέπεις να μπαίνεις σε παλιά σου ρούχα θα ξέρεις ότι το λίπος σου μειώνεται. Μπορείς άλλωστε να μετρηθείς με μια μεζούρα για να το παρατηρείς. (Η μέτρηση γίνεται: Για την κοιλιά ,με οριζόντια τη μεζούρα, 2 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό. Για στους γοφούς, πάλι οριζόντια και μετράμε από το πιο φαρδύ σημείο των γλουτών.)
Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε:
2020-10-02T18:49:59+00:00

Στο netdiet.gr πιστεύουμε ότι κι εσύ μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να χάσεις βάρος με υγιεινό τρόπο, χωρίς πείνα και στερήσεις. Μαγικά στην απώλεια βάρους δεν υπάρχουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να σου αρέσει το πρόγραμμά σου. Το επιτελείο μας αποτελείται από επιστήμονες Διαιτολόγους με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με μεταπτυχιακά MSc στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και στην Κλινική Διατροφή.

Υπάρχει δυνατότητα να συνεργαστούμε από κοντά;
2020-10-02T18:50:08+00:00

Το netdiet.gr γεννήθηκε για να εξυπηρετεί διαδικτυακά. Οι συνεδρίες δια ζώσης μας περιορίζουν γεωγραφικά, ενώ ο στόχος μας είναι η Πανελλαδική κάλυψη στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Πώς μπορώ να αλλάξω κάτι που δεν μου αρέσει;
2020-10-02T18:50:16+00:00
Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας είναι διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι επικοινωνίας μαζί μας, ανάλογα με το πακέτο διατροφής που έχεις επιλέξει. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει με κάτι άλλο που προτιμάς καλύτερα. Στόχος μας εξάλλου είναι το πρόγραμμά σου να είναι… “κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου”!
Πώς βγαίνει το πρόγραμμα;
2020-10-02T18:50:41+00:00

Tο πρόγραμμα συντάσσεται σύμφωνα με την κατάσταση της υγείας του διαιτώμενους, όπως επίσης και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Έτσι και στο ψηφιακό μας διατροφικό κέντρο, χρειάζεται πρώτα να συμπληρώσεις το ειδικό ερωτηματολόγιο που φτιάξαμε ειδικά για σένα.Σε αυτό υπάρχουν όλες εκείνες οι ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να σε εξυπηρετήσουμε όπως σου αξίζει. Παράλληλα, όλα τα προγράμματα διατροφής που παρέχονται, είναι σύμφωνα με τις συστάσεις του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας για τον ελληνικό πληθυσμό, οι οποίες εκδόθηκαν με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδικότερα, σε κλινικές καταστάσεις και ασθένειες υπάρχει πρόσβαση στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία ώστε να λάβεις την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διατροφή. Με τον τρόπο αυτό λαμβάνεις κλινικό διαιτολόγιο σύμφωνο με τον όρο “evidence based clinical practice”, δηλαδή κλινική πρακτική με αποδείξεις.

Γιατί να επιλέξω δίαιτα on line;
2020-10-02T18:49:32+00:00
Η ζωή τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. Η επιστήμη της Διατροφής δεν μπορούσε να μείνει πίσω σε αυτή την εξέλιξη. Με την on line διατροφή, κερδίζεις χρόνο και χρήματα καθότι οι συνεδρίες από απόσταση μειώνουν το κόστος του διατροφικού πλάνου. Πέρα από αυτό όμως, έχοντας σε ηλεκτρονική μορφή τις διατροφικές σου οδηγίες /πρόγραμμα, τις έχεις παντού μαζί σου, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον (μπορείς βέβαια αν θέλεις να εκτυπώσεις ότι σου στείλουμε).

Διάλεξε τώρα το πακέτο σου και…

Άλλαξε την ζωή σου με ένα κλικ

Begginer

54€

  • Διάρκεια 1 Μήνας
  • 2 εξατομικευμένα προγράμματα
  • Επικοινωνία μέσω Chat & Email

Advanced

96€

  • Διάρκεια 2 Μήνες
  • 4 εξατομικευμένα προγράμματα
  • Επικοινωνία μέσω Chat & Email

V.I.P

132€

  • Διάρκεια 3 Μήνες
  • 6 εξατομικευμένα προγράμματα
  • Επικοινωνία μέσω Chat, Email & Τηλεφώνου
  • Τηλεσυνδιάσκεψη με τον Διαιτολόγο

Τίτλος